HOME 

CONTACT ONDERHOUD

REPARATIE

 

 

ANESTHESIE

ARTHROSCOPIE

ELECTROCHIRURGIE

VIDEO ENDOSCOPIE
LAPAROSCOPIE
OPERATIE LAMPEN

OPTIEKEN

ORTHOPEDIE

PATIňNT BEWAKING
ULTRA SOUND

 

 

 

 

 

ANESTHESIE


De inhalatie anesthesie is de oudste vorm van anesthesie. Het dampvormig anesthesiemiddel bestaat uit een halogene damp van isoflurane of sevoflurane. Volledige narcose met behulp van een dampvormig anestheticum, wordt alleen gebruikt bij kleine patiŽnten. PatiŽnten met een groot volume krijgen eerst een inleiding van een intra veneuze anesthetica en worden daarna met een dampvormig anesthetica in slaap gehouden.

De intra veneuze middelen die ons ter beschikking staan zijn er in drie soorten; De hypnotica,relaxantia en analgetica. De slaap middelen en pijnstillers worden bij een algehele anesthesie eigenlijk altijd wel gegeven. De spierverslappers alleen op indicatie. De spierverslappers verslappen de skeletspieren en bemoeilijken daarmee de ademhaling van de patiŽnt. Deze wordt dan afhankelijk van de beademingsmachine


 

 

EQUIPMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drager Cicero Ä 4.000,-

Stuurdruk O2/AIR 2.7-5.5 bar

Gasverbruik O2/AIR 0-02L/min

Ademslag volume  50-1400mL

Adem volume max. 25 L/min

Slagfrequentie 6-60 1/min

Flow max. 75 L/min

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meditool heeft voor de gasanesthesie een programma met Drager producten. Wij kunnen dit product met de juiste service ondersteunen.

De mogelijkheden die wij aanbieden zijn de standaard wandsets, de Cicero of de iets compactere Cato, beide voorzien van een beademingsmachine. Het grote voordeel van de Drager beademingsunit is de mogelijkheid tot kleine ademvolumes.
Op verzoek kunnen wij de unit leveren met instructies door een applicatie specialist en stellen in overleg een service programma op, al naar gelang van het gebruik en uw persoonlijke wensen.